Download nu de Fish Shimano App!

Fish Shimano

Fish Shimano is jouw tool om eenvoudig je eigen vislogboek bij te houden, je vangsten te fotograferen en details te archiveren. Verder kan je de dichtstbijzijnde Shimano dealer vinden, super handig op vakantie bijvoorbeeld en ontvang je het laatste Shimano nieuws.

Privé registratie van je vangsten

dealers NL S.png

Houd bij wat je gevangen hebt met het privé logboek van de Fish Shimano app. Sla eenvoudig je foto’s op met daarbij de details van de vangst, je visstijl en de vissoorten om zo jouw eigen database te bouwen van al je droomvangsten! Handige achtergrond informatie zoals de weersomstandigheden en de maanstand tijdens je vangst, alsook de locatie worden automatisch bij de foto opgeslagen!

Deze app zal je helpen om meer vis te vangen doordat je een beter beeld kunt krijgen van al je favoriete stekken. Houd bij waar je beste visplekken zijn, wat de beste weersomstandigheden waren en welk aas je de beste vangsten opleverde!

Wil je je vangsten delen met je vrienden? Dat kan! Deel eenvoudig je foto, met de informatie erbij die je zelf kunt kiezen, op social media zoals Facebook en Twitter. Het is een privé logboek en dat blijft het; jij beslist wat je deelt of niet!

Jij beslist wat voor type visser je wilt zijn; de specialist die zijn hotspots niet prijsgeeft of de sociale visser die alles deelt; het is helemaal aan jou!

Met de filter optie kun je eenvoudig je vangsten terugvinden. Zo kun je een galerij tevoorschijn halen met alleen de foto’s die je wilt laten zien als je samen met je vrienden bent.

Klaar om je database bij te werken en op te slaan op je computer? Geen enkel probleem met de Fish Shimano app is dit mogelijk! Je kunt eenvoudig alle gegevens en foto’s naar je computer sturen.

Catalogus

Wil je de Shimano catalogus bekijken op je scherm? Deze is ook beschikbaar via de Fish Shimano app; download hem eenvoudig in de bibliotheek van de app!

Dealer locator

Stel je voor; je bent aan het vissen ver van huis en je hebt materiaal nodig maar je weet niet waar je naar toe moet? Of je bent op vakantie in een ander land wilt eigenlijk wel wat vers aas hebben maar je weet niet waar je naar toe moet?

Stel je voor; je bent aan het vissen ver van huis en je hebt extra materiaal nodig maar je weet niet waar je naar toe moet? Of je bent op vakantie in een ander land en je zoekt de dichtstbijzijnde hengelsportzaak om bijvoorbeeld vers aas te kopen.

Geen enkel probleem met de Fish Shimano app. Je kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde Shimano dealer vinden gebaseerd op je GPS locatie. Navigatie naar de winkel start met één druk op de knop; eenvoudiger kan haast niet!

Heb je je GPS locatie uit staan? Geen probleem. Voer de plaatsnaam van de dichtstbijzijnde stad of dorp in en je ziet op de kaart de Shimano dealers daar in de buurt*.

*De dealer locater bevat op dit moment de Shimano hengelsport dealers in het Verenigd Koninkrijk, Benelux, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Nieuws functie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Shimano; een interactief ontwerp laat je in enkele seconden al het laatste nieuws zien van Shimano. Nieuwe producten, beurzen, events, speciale dealer dagen en ander nieuws staat voor je klaar; op elk moment en altijd bij de hand. 

google play.jpg