EFTTEX prijzen voor Lesath CX & Rarenium CI4+

Tijdens het gala diner, dat plaats vond in de ‘Wild Gallery’ in Brussel, werden de jaarlijkse EFTTEX winnaars bekend gemaakt. Tijdens de spannende uitreiking won Shimano de prijzen voor de beste nieuwe hengel en molen!

more

World Predator Classic 2014

Van vrijdag 20 tot zondag 22 juni vond voor de allereerste keer de World Predator Classic plaats. De World Predator Classic (WPC) is een roofviswedstrijd waar koppels vanuit 21 verschillende landen tegen elkaar strijden voor de titel en niet te vergeten een geweldige prijzentafel. Shimano en Rapala zijn hoofdsponsor van dit evenement.

more

Goede zaken voor de Shimano teams

De eerste wedstrijden voor het Shimano witvis team zitten er al weer op. Nadat de eerste wedstrijd van ‘team van het jaar’ een beetje teleurstellend was afgesloten met een gedeelde 4e plaats was het team gebrand op revanche tijdens de federatieve selectie wedstrijden en het NK Match. Beide wedstrijden werden gevist op Arkervaart nabij Nijkerk.

more

Team Tribal in Polen

Onlangs werd in het Poolse Poznan de Rybomania hengelsportbeurs gehouden. Voor deze beurs werden Bianca Venema en Lizette Beunders uitgenodigd door Normark - Polen.
more

Shimano & Rapala hoofdsponsors World Predator Classic

Shimano & Rapala hebben een driejarig sponsor contract afgesloten met Angling Spirit voor de World Predator Classic, dat dit jaar zal starten in Nederland.

De kick off zal dit jaar plaatsvinden aan het Haringvliet waaraan 60 boten deel zullen nemen. Het is een grootst internationaal event waar zowel Sr. Marketing manager Gerard Bakkenes tezamen met Teemu Makela en Jari Kokkonen van Rapala erg verheugd mee zijn. Roofvissen is binnen de hengelsport wereld één van de grootste en populairste disciplines -en daarom past een dergelijk evenement in ons beleid.

Buiten de uitstekende exposure die het evenement voor Shimano en de hengelsport genereert, is het vooral belangrijk dat het buiten zijn en genieten van natuur en hobby perfect past binnen de filosofie van zowel Shimano als Rapala. Vandaar dat wij ook geloven in een langere termijn samenwerking van drie jaar.


more

Stella nieuws

Soon....


more


Bekijk hier de digitale versies van de 2014 catalogi...