De toekomst is hier: de nieuwe Magnumlite Rotor

HOE HELPT DE NIEUWE MAGNUMLITE ROTOR BIJ HET VISSEN?

Op twee manieren. Een gewichtsvermindering ten opzichte van het vorige model met 14% in combinatie met een nieuw ontwerp heeft het evenwicht enorm verbeterd, waardoor deze razendsnelle molen nog scherper is geworden. Eenmaal in de hand merk je pas echt het verschil, vooral wanneer je een hele dag met deze molen vist. Bij constant of heel delicaat vissen zoals streetfishing is de verbeterde precisie duidelijk. De molen fungeert als een verlengde van je arm.

Het tweede voordeel met de nieuwe Magnumlite Rotor is de toename in stijfheid, maar liefst 30%! In dit geval heeft het gewichtsverlies niet geresulteerd in een verzwakking. Zelfs onder grote druk blijft de molen sterk ongeacht of de situatie. Molens met de nieuwe MGL Rotor zullen nooit teleurstellen. 

INHAALSLAG VERTRAGING IS MET 14% VERMINDERD

De nieuw ontworpen Magnumlite rotor loopt lichter en soepeler dan ooit tevoren. Het nieuwe design is ten opzichte van zijn voorganger nu asymmetrisch. Het beugelarm mechanisme, welke de beugel opent en sluit, is naar de andere zijde van de rotor verplaatst. Dit verbetert de balans in de molen. In combinatie met de lichtgewicht line roller, de titanium beugel en de optimale samenhang van rotor materiaal en kracht, leidt dit tot 14% vermindering van de opstart traagheid (inertie). En dat voel je direct!

picture1.jpg

STERK EN STIJF. ROTOR STIJFHEID IS MET 30% TOEGENOMEN

De innovatie van het nieuwe design zorgt niet alleen voor een verminderde traagheid en optimaal gevoel. De stijfheid van het rotor materiaal, aan de kant van de line roller, draagt ook bij aan een betere slip werking. Doordat het materiaal 30% stijver is geworden zal de lijnroller zijde van de rotor minder speling hebben onder grote druk. Voel het verschil bij de nieuwe Stradic Ci4+ en de Vanquish FA.

picture2.jpg