Garantie

Garantie voorwaarden

Garanties dienen te worden ingeleverd bij een Shimano dealer. Uitsluitend garanties voorzien van een originele aankoopbon worden in behandeling genomen. Voor de garantie bepalingen verwijzen wij naar onze algemene leveringsvoorwaarden.

Molenonderhoud en reparaties

Ondanks dat we altijd streven naar de beste service is het mogelijk dat er voor bepaalde molens, die niet meer in ons assortiment zitten, helaas geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn in verband met de leeftijd van de molen. We hebben een overzicht gemaakt waarin u precies kunt zien of uw molen wel of niet gerepareerd kan worden.

Technische Documenten

Exploded views zijn handige diagrammen van onze molen modellen die gebruikt kunnen worden voor bij het repareren en onderhouden van een molen of om een onderdeelnummer te traceren. De exploded views zijn te vinden op de productpagina van iedere molen, onderaan bij de product specificaties en zijn heel eenvoudig te downloaden. 

Specificaties zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven maar kunnen mogelijk afwijken. Het molenoverzicht is onder voorbehoud van druk- of zetfouten en kunnen geen rechten aan worden ontleend. We behouden ons te allen tijde het recht de lijst, in welke vorm dan ook, te wijzigen.